Welkom op de officiele website van Slory Sport Support

Specialist in de sociaal emotionele ondersteuning, begeleiding
en advisering van (jonge) talentvolle beroepsvoetballers en hun ouders

mm mmm

 

 

mm mm
 

Klik hier voor ons forum

 

Kennisproducten

Lezingen

Thema's

Coaching

Kwaliteit

Nieuwsbrief

JJJ

Informatie voor...

Spelers

Ouders

Clubs / Coaches

jjjjj

Downloads

Brochure

Prijslijst

Visitekaart

 

Wie zijn wij

De bedenker van dit initiatief is Marjorie Slory Esajas
Geboren in een voetbalfamilie, met een voetballende vader Ettire Esajas (Esaboys en MVV). Echtgenote van Marcel Slory een voetballer die in de top van het Surinaamse voetbal heeft gefunctioneerd en moeder van een voetballende zoon namelijk Andwele Slory.

In de jeugdvoetbaljaren van mijn zoon en nu nog heb ik me regelmatig verbaasd over de aanpak binnen de jeugdopleidingen. Het was in mijn ogen vaak hard, kil en niet pedagogisch gericht. Ik heb met tientallen ouders gesproken en die waren over het algemeen dezelfde mening toegedaan. Verder heb ik als referentiekader mijn werk. Ben in de basis leerkracht en heb gauw een parallel getrokken met de jeugdopleidingen en een Nederlandse scholen.
Zowel op school als op de jeugdopleidingen wordt er gewerkt met kinderen, die in mijn ogen pedagogisch correct behandeld en gestimuleerd moeten worden. Op beide opleidingsinstituten willen ze alles uit het kind halen wat erin zit. Toen ik eenmaal de vergelijking had gemaakt tussen school en jeugdopleiding was de volgende stap gauw gemaakt. Het Nederlands onderwijs heeft geweldige methodieken en technieken om die doelen te behalen, alleen ze houden zich niet alleen bezig met hun hoofddoel; onderwijzen. Om het onderwijs goed te laten verlopen en een optimale ontwikkeling van kinderen te garanderen hebben ze zich op het mens-zijn gericht. Vaardigheden die ieder mens nodig heeft om succesvol te zijn in het leven namelijk de sociaal emotionele vaardigheden. Toen in mijn onderzoek bleek dat het oppakken van dit stukje in het betaalde voetbal voor extra winst zou zorgen wist waar ik me op moest richten. Maar dan moet men in de voetbalwereld doordrongen zijn van het feit dat het ook in de voetbalwereld om mensenwerk gaat en ik zie het als mijn taak om iedereen daarvan bewust te maken.


Marjorie Esajas

Klik hier voor het curriculum vitae van Marjorie Esajas

 

Reclame
Op deze plek kan uw  logo komen te staan! Hiervoor kunt u contact opnemen met Marjorie Esajas
Tel. 06-30555293